Burn-out coaching: Aanbod

Wil jij leven met hart en ziel, je vitaliteit herwinnen en leven vanuit je eigen kracht?

Jij bent hier met een reden. Je hebt Godgegeven talenten om te scheppen, te schitteren en zo je zielendoel te leven. Je zielendoel raak je nooit kwijt. Tijdens de burn-outcoaching leer je om de deur hiervoor open te doen, er naar te luisteren en er naar te gaan leven.

Hiervoor leer je om je aandacht naar binnen te richten, maak je tijd om te gaan zitten, maak je contact met jezelf om te voelen en luisteren naar wat jij wil. Je eigen zielendoel wijst je hierbij de weg.

Zes stappenplan: van aanvaarden, conditie herstellen naar inzicht in jezelf om je vitaliteit te herwinnen en te leven vanuit je eigen kracht.
De aanpak van de burn-outcoaching verloopt in zes stappen.

 1. Analyse van je fysieke en mentale toestand om te kijken wat er precies aan de hand is. Je stressfactoren en energielekken worden in kaart gebracht.
 2. Vervolgens is het cruciaal om je burn-out te aanvaarden en tijd te creëren voor de broodnodige mentale en fysieke rust.
 3. In een derde fase werk je aan je conditie met een aangepast energieplan. Zo werk je aan het herstel van de balans tussen draagkracht en draaglast. Je bouwt je activiteiten stelselmatig weer op.
 4. Vervolgens krijg je inzicht in de factoren die de burn-out veroorzaakt hebben en gaan we daarmee aan de slag. Je werkt aan een gezondere manier van denken en integreert dit daadwerkelijk in je leven.
 5. Met behulp van de verkregen inzichten, wordt je gestimuleerd om effectief te handelen op het werk. Welke stappen kan of moet je zetten om structurele veranderingen te bewerkstelligen?
 6. Hoe kan je terugval voorkomen? Zodat je duurzame gedragsverandering bekomt en meer welzijn en geluk ervaart.

Zodat je:

 • Je stresssignalen voelt en erkent
 • Kan omgaan met stress en weet hoe te ontstressen
 • Grenzen stelt en bewuste keuzes maakt
 • Trouw bent aan jezelf
 • Weerbaar bent om met uitdagingen om te gaan
 • Een work-life balans ervaart en weer energiek bent

Tarieven en afspraken:
Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Een individuele sessie duurt 1u15 en kost 65 euro.