Loopbaanbegeleiding: Aanbod

"/

Laat jouw talenten schitteren
Je weet goed wie je bent, wat je wil en wat je kunt, maar de match met de arbeidmarkt is er niet of je slaagt er niet in om de goede match te vinden.
Dan is “Laat jouw talenten schitteren” iets voor jou. Ik leer jouw in twee sessies alle tips en trics van het solliciteren. Op het einde ben je in het bezit van je curriculum vitae, je motivatiebrief en doorsta je vlot een sollicitatiegesprek.

In 5 stappen thuis komen in je job
Je wil weten wie je bent, wat je kan en wat je wil. Je wil een concreet actieplan om hiermee aan de slag te gaan.
De weg hier naartoe is: “in 5 stappen thuis komen in je job”. We gaan op zoek naar jouw talenten, vaardigheden, kwaliteiten en wie je bent als persoon. Op het einde van deze rit heb je een actieplan waarmee je zelf aan de slag kan.

In 8 stappen thuiskomen in je job
Je wil weten wie je bent, wat je kan en wat je wil. Je wil een concreet actieplan om hiermee aan de slag te gaan en je wil iemand die mee de vinger aan de pols houdt bij de realisatie ervan.
Meld je aan voor “in 8 stappen thuis komen in je job”. Ik help jouw gedurende 8 sessies om je actieplan op te maken en daadwerkelijk uit te voeren en zo je droomjob te realiseren.

VIP-Coaching
Ben je al enige tijd het spoor kwijt en heb je al verschillende pogingen ondernomen om iets te veranderen, maar zonder resultaat? Wil je nu de professionele aanpak die je nodig hebt, zodat je blijvend gelukkig en energiek blijft in je loopbaan? Wil je je droomjob daadwerkelijk realiseren?
Dan is de VIP-coaching “thuiskomen in je droomjob” beslist iets voor jou! In 12 gesprekken doorlopen we samen alle stappen die nodig zijn om je droomjob te realiseren. Na dit traject heb je niet alleen alle stappen doorlopen, maar heb je je actieplan gerealiseerd en heb je alles in je bezit om je droomjob te realiseren.